Over ons

ALEXANDER
HEINE (1982)

Serie-ondernemer in onder meer de zorg. Hij is daarnaast spreker, coach en schrijver van het boek De Relaxte Ondernemer. 

ELYON
KINGISHI (1996)

Founder van Eva Carrièrezorg. Hij kent de wereld van de arbeidsbemiddeling op zijn duimpje en heeft passie voor autosport.

Alexander Heine

Tijdens zijn studie startte Alexander (1982) een online reisbureau met Formule-1 reizen. Maar toen kwam de financiële crisis en sloeg het noodlot toe. Heine stond met lege handen en kon weer helemaal opnieuw beginnen. 

Om de verloren tijd in te halen, ging hij opzoek naar manieren om sneller en effectiever zijn doelen te behalen, zakelijk, maar ook privé. Hij ging in de leer bij de beste ondernemers en begon een nieuwe onderneming. The rest is history. Alexander bizit nu meerdere bedrijven, met zo’n vijftig man personeel. 

Zijn ondernemerschap beoefent Alexander maar enkele dagen per week, zodat hij voldoende tijd overhoudt voor andere leuke dingen. Hier schreef hij zelf een boek over. De relaxte ondernemer – bereik meer met minder inspanning. Ook geeft hij lezingen en (online) trainingen over ondernemerschap. Alexander woont in Leeuwarden. 

Elyon Kingishi

Elyon (1996) studeerde Commerciële Economie aan de de Hogeschool in Utrecht, waar hij zich specialiseerde in arbeidsbemiddeling. Bij Continu, arbeidsbemiddelaar in de bouw en industrie, leerde hij de kneepjes van het vak.

Met zijn goede vriend Alexander deelt Elyon, naast een passie voor autosport, een grote interesse voor het ondernemerschap. Enerverende gesprekken over dit thema tussen de arbeidsbemiddelingsbureau op te zetten.

We schrijven het jaar 2019 en het was de start van de onderneming Eva Carrièrezorg. Met kantoren in Utrecht en Leeuwarden bemiddelt het bedrijf in zorgprofessionals voor klanten door heel Nederland. Elyon groeide op in Leeuwarden en woont tegenwoordig in Utrecht.